HTML

Biztosítás

Biztosítással kapcsolatos információk.

Friss topikok

Kgfb: mindent megmutatnak a kalkulátorok? Rejtett kedvezmények

2009.11.12. 13:01 B.Andrea

Az AEGONdirekt.hu összegyűjtötte azokat az akciókat a kötelező biztosító váltással kapcsolatban, amelyeket az internetes ár-összehasonlító kalkulátorok nem, vagy csak részben jelenítenek meg. Ezek az akciók sok esetben még kedvezőbbé tudják tenni a kötelező biztosítás díját, így mindenkinek érdemes ezen akciókat is figyelembe venni. 

A legtöbb piaci szereplő, mint például az alkuszok nyereményjátékkal csábítják leendő ügyfeleiket. A Biztosítás.hu főnyereményként egy Mitsubishi Colt gépjárművet sorsol ki ügyfelei között, ezzel ismét visszahozva a kötelező kampányba az autós nyereményt. A CLB ismét tippelős játékot hirdetett, aki jól megtippeli kötelező biztosításának jövő évi díját, és még is köti azt még a tényleges díjak ismerete előtt, annak az alkusz megfizeti a teljes díjat. Az alkuszok ajándékai a szerencsén múlnak, de azért jóval nagyobbak az esélyek, mint a lottón. Érdemes lehet játszani, több helyen ennek nem feltétele a kötelező megkötése.

Garantált ajándékok, díjengedmények, díjkedvezmények

A nyereményjátékok mellett a garantált novemberi ajándékokra inkább érdemes lesz odafigyelni: hiszen például 1-2 havi biztosítási díj vagy kapcsolódó biztosítások ajándékként már egyértelműen a kötelező díját teszik éves szinten vonzóvá, ezeket érdemes lesz megismerni novemberben a biztosítóváltásról való döntés előtt.

A CIB Bank alkusza például minden ügyfelének, aki nála vált kötelezőt 5000 forintot ír jóvá számláján, amennyiben a kötelező díját CIB bankszámláról fizeti meg. Az UNION Biztosító külön erre a célra létrehozott weboldalán 25% kedvezményt kínál a váltóknak, amennyiben teljesen online intézik a váltást. A kedvezmény csak az oldalon érhető el, így más kalkulátorok ezt az akciót nem számolják. A Groupama Garancia Biztosító ingyenes asszisztencia szolgáltatás és közlekedési balesetbiztosítást ad a kötelező biztosítás mellé, míg a Porsche Bank a leggyorsabban szerződést kötő 3 ügyfelének katalógusból választható élményt kínál.

 

10 komment

Címkék: biztosítás biztosító kötelező alkusz

A bejegyzés trackback címe:

https://biztosito.blog.hu/api/trackback/id/tr801520025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bestboy 2009.11.13. 08:54:54

Lenne egy kérdésem, ami egy tegnapi sajtóhír és egy fórumbejegyzés kapcsán ötlött fel bennem: lehetséges, hogy a Nagy Kötelező Biztosításkötő Portálok sima árkartellt alkalmaznak az Unionnal szemben?
van ugye az Union24, ami az Union kgfb ajánlatait tartalmazza, és volt tegnap egy cikk, ha jól emlékszem a NG-ben, hogy ha a PSZÁF most az alkuszportálok feljelentése nyomán nem fúrta volna meg az Union egyik kötelező struktúráját, akkor most az Unioné lenne az egyik legkedvezőbb a piac 50%-ára nézve.
Na, gondoltam, megnézem az ajánlatot, ugrottam a Netriskre, és sehol nem találtam az ő ajánlatukat. Nem volt fenn, azon a Netrisken, ami azt kommunikálja, hogy a létező összes ajánlatból válogatja ki a legkedvezőbbet. És ugyanez volt a pba-n is - gondoltam egy kisebbet is megnézek.
Szóval, hogy is van ez?

tvakondok 2009.11.22. 23:14:43

És a Generteles kötelezőbarátok megvan?

athos73 2009.11.22. 23:55:01

Bestboy!
Úgy tudom, hogy az volt a gond az Union24-el, hogy nem kommunikálta rendesen, hogy az általa kínált kgfb önrészes. Vagyis ha kárt okozol, egy bizonyos összeget neked kellene fizetned.
Amúgy tvakondok mi ez a kötelezőbarátok, amit írtál?

tvakondok 2009.11.23. 01:08:04

A kötelezőbarátok? Itt nincs önrész, hanem ha ismerősöd köt biztosítást kedvezményt adnak. Ilyen későn már nincs erőm leírni, Itt van a megfejtés: www.kotelezobaratok.hu

T@m 2009.11.24. 00:24:00

@tvakondok: a "csomagtartós" :-) elég jó összeg jön ki így a végére :-) én is náluk fogom kötni, simán megéri. Csak nem értem az alkuszok miért nem foglalkoznak a Genertellel.

tvakondok 2009.11.24. 15:39:22

Nem foglalkoznak? Dehogynem, én a netriksen találtam meg őket az árkalkulációnál, de ha nem találod őket, akkor a honlapjukon simám érdemes körülnézni.

T@m 2009.11.24. 16:20:32

@tvakondok: Megnéztem, köszi! :-) Te kötöttél náluk? Mert akkor érdekelne a véleményed, hogy milyen ez a "csomagtartós" biztosító.

beranna 2009.11.25. 00:01:41

Köszi srácok, jól hangzik, megnézem! :-)

Swanny 2010.07.09. 10:35:59

Nektek szimpi ezek közül a nyereményjátékok közül valamelyik? Mert szerintem nem sok esélyed van eltalálni az összeget, vagy megnyerni egy autót. Sokkal jobban tetszik, ha valami garantált kedvezményt vagy ajándékot ígérnek.
süti beállítások módosítása