HTML

Biztosítás

Biztosítással kapcsolatos információk.

Friss topikok

A vártnál jobb eredmény az Aegonnál

2010.03.02. 13:00 B.Andrea

Befektetési nyereségeinek, a szigorú takarékosságnak és a magasabb biztosítási díjaknak köszönhetően a várakozásoknál jobban alakult a Magyarországon is érdekelt holland Aegon biztosító negyedik negyedéve: 393 millió eurós adózott eredménnyel zárta a negyedet, több mint kétszeresen meghaladva a 168 millió eurós elemzői várakozásokat.

Egy évvel korábban még 1,2 milliárd euró volt a cég vesztesége. Az üzemi eredmény a negyedben 253 millió euró lett, az egy évvel korábbi 951 millió eurós veszteség után.

A tavalyi év egészében is - a jól sikerült utolsó negyedévnek köszönhetően - visszatért a nyereségzónába a biztosító: 204 millió euró lett az adózott eredmény, a 2008-as 1,08 milliárd eurós veszteséggel szemben.
A javulást a tavalyi évre 150 millió eurós megtakarítást célzó költségcsökkentési terv határidő előtti végrehajtásával, a jobb kockázatkezeléssel és a leírások csökkenésével magyarázzák.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biztosito.blog.hu/api/trackback/id/tr771802586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása