HTML

Biztosítás

Biztosítással kapcsolatos információk.

Friss topikok

Egyre többen kötnek cascot

2010.03.29. 12:39 B.Andrea

Jelentősen emelkedett a casco biztosítás kötők aránya az utóbbi időszakban.

Egyre többen kötnek cascot is a kötelező biztosítás mellé, a Genertelnél például a tavalyi kötelező kampányban háromszor annyian vásároltak casco terméket is a kgfb mellé, mint egy évvel korábban.
Mindez arra vezethető vissza, hogy a szabályok szigorítása mellett az autósok hozzáállása is változik:a Genertel által végzett felmérés szerint például a megkötött casco szerződések 97 százaléka az összes kockázatot lefedő teljes körű casco szerződés, míg a csak törésre, csak lopásra vagy csak elemi kárra szóló fedezetet elenyésző mértékben választották az ügyfelek.

A kutatásból az is kiderült, hogy a cascot kötő autósok háromnegyede a kedvezőbb díjszabás alapján választ biztosítót, és az ár mellett a korábbi tapasztalatok, valamint a biztosító háttere az ügyfelek több mint felénél lényeges szempont.
Azok az autósok, akik nem kötnek cascot, elsősorban a költségekkel indokolják döntésüket, és a válaszadók 40 százaléka vallott úgy, hogy öreg autójára már nem érdemes cascot kötnie.
 

Szólj hozzá!

Címkék: biztosítás casco

A bejegyzés trackback címe:

https://biztosito.blog.hu/api/trackback/id/tr371876992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása