HTML

Biztosítás

Biztosítással kapcsolatos információk.

Friss topikok

Drágul a kötelező biztosítás

2010.02.15. 11:25 B.Andrea

Megszűnik az év végi egységes kgfb-kampány, így a biztosítóknak már nem kell versenyezniük egy rövid időszakban, ezért nagy áremelkedésre lehet számítani - áll a Biztosítás.hu közleményében.
Tavaly novemberben több mint egymillió autós cserélte le kötelező biztosítóját. A rekordszámú kötelező váltás miatt idén is késnek majd valamennyit a biztosítók csekkjei.
A biztosítók közlése szerint, legkésőbb február elejére minden új ügyfelük megkapja biztosítási díjának befizetésére szolgáló csekkjét, míg a korábbi években a februárban érkező csekkek késve érkezőknek számítottak, az új szabályozásnak köszönhetően ezek a csekkek időben megérkeznek majd az autósokhoz. Az első díj befizetésének határideje ugyanis február 1 helyett március 1-re változott.
A kedvező, hosszabb befizetési határidő mellett a törvény kevésbé autósbarát változtatásokat is tartalmaz.Az egységes biztosítási évforduló eltörlésének negatív hatása, hogy a biztosítók elkezdték áraikat emelni. Január 1-jével máris 50 százalékot ugrott az átlagár a Biztosítás.hu szerint.

Szólj hozzá!

Címkék: biztosítás biztosító kötelező

A bejegyzés trackback címe:

https://biztosito.blog.hu/api/trackback/id/tr591759656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása