HTML

Biztosítás

Biztosítással kapcsolatos információk.

Friss topikok

Ismét fókuszba kerülhetnek a unit-linked életbiztosítások

2010.06.09. 10:59 B.Andrea

Veszteségcsökkentő lehetőség biztosítása, újszerű befektetési eszközalapok, tőke- és hozamgaranciák. Íme néhány olyan innovatív eszköz, amelyekkel a közelmúltban sok olyan ügyfél megismerkedhetett, akik befektetéssel kombinált életbiztosítást (unit linked) kívántak kötni.

A bizalom növelése érdekében bevezetett újdonságok is elősegítik, hogy a unit-linked biztosítások népszerűsége az elmúlt két évben tapasztalt 26 százalékos visszaesést követően ismét növekedésnek induljon.

Az öngondoskodó ügyfelek számára a folyamatos díjas unit-linked életbiztosítási termékek továbbra is ideális megoldást jelenthetnek. Egyrészt rendszeres megtakarításra ösztönöznek (gyakorlatilag beépülnek a rezsibe), másrészt már kis összegek mellett is elérhetővé teszik a nagybefektetők számára hozzáférhető megtakarítási konstrukciókat. A kedvezőtlen hozamadatok, a rosszul időzített portfolióváltások miatt azonban sok olyan ügyfél is elfordult ettől a biztosítási formától, aki továbbra is képes megtakarításra.

Szólj hozzá!

Címkék: életbiztosítás

A bejegyzés trackback címe:

https://biztosito.blog.hu/api/trackback/id/tr92068400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása