HTML

Biztosítás

Biztosítással kapcsolatos információk.

Friss topikok

Casco-szerű kockázati életbiztosítást kínál az April

2009.12.15. 10:56 B.Andrea

Nőtt a kereslet a kockázati életbiztosítások iránt a válság miatt, ezért a francia April csoport magyar képviselete új, casco-szerű termékkel jelenik meg a piacon - közölte az MTI-vel François Maresquier, a biztosításközvetítő April CEE Development Kft. vezérigazgatója.

A kft. vette át az ACE munkanélküliségi biztosítással rendelkező ügyfeleit, miután az beszüntette a jövedelemkiesés-biztosítás termékének értékesítését és 2010. január 1-ére felmondta a meglévő szerződéseit. Így jelenleg az April az egyetlen cég, amely önálló munkanélküliségi biztosítást kínál a magyar piacon.

A társaság saját biztosítási módozatokat dolgoz ki, a kockázatot pedig egy biztosító vállalja. A terméket is az April értékesíti, és végzi az azzal kapcsolatos adminisztratív munkát. A munkanélküliség biztosítás kockázatviselője a francia AXA biztosító.

A hagyományos kockázati életbiztosítást - amely akkor szolgáltat, ha a biztosított meghal - általában 10 évre, vagy hosszabb időre kötik. Kivétel a hitelfedezeti életbiztosítás, amely a hitel futamidejével egyezik. Az April új termékét azonban egy évre kínálja, a futamidő pedig évről-évre meghosszabbítható, és évente változtatható a biztosítási összeg is. Miután a biztosított a cég saját, illetve a partner alkuszok honlapján nyilatkozik egészségi állapotáról és a kért biztosítási összegről, azonnal megtudja, hogy biztosított lehet-e, illetve milyen díjon. A biztosítás akár 10 perc alatt megköthető. Egy, a 30-as éveiben járó személy 10 millió forintos összegre havi kétezer forint alatt köthet biztosítást.

A biztosítás kockázatát az Axeria Prévoyance biztosító magyar fióktelepe vállalja.

Szólj hozzá!

Címkék: biztosítás életbiztosítás

A bejegyzés trackback címe:

https://biztosito.blog.hu/api/trackback/id/tr211599318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása